NADALA NE ZANIMA ĐOKOVIĆ: Igrao sam „Čoveče, ne ljuti se“

Novosti online

08. 06. 2021. u 18:24

Španski teniser Rafael Nadal kaže da nije ispratio dramatičan meč koji je Novak Đoković igrao protiv Lorenca Musetija u pet setova.

НАДАЛА НЕ ЗАНИМА ЂОКОВИЋ: Играо сам „Човече, не љути се“

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Novak je u ponedeljak igrao osminu finala protiv 19-godišnjeg Italijana koji je dobio prva dva seta i umalo šokirao ceo teniski svet.

Već u trećem setu kad mu je malo ponestalo snage Đoković je počeo da pogađa, podigao je energiju i za četrdesetak minuta izjednačio na 2:2 u setovima.

Nadal, koji je u ponedeljak uveče lagano završio posao sa još jednim Italijanom, Janikom Sinerom, kaže da nije gledao meč Đokovića i Musetija, dok je čekao na svoj red.

„Nisam mogao da vidim mnogo od Đokovićevog meča jer sam igrao ‘Ne ljuti se, čoveče’. Ispratio sam samo od 4:4 u drugom setu dok Museti nije dobio taj-brejk“, rekao je Nadal posle meča sa Sinerom.

Đoković je na kraju dobio sa 6:7 (7), 6:7 (2), 6:1, 6:0 i 4:0, jer je Museti u petom setu predao meč zbog povrede. Siner je Nadalu pravio probleme samo u prvom setu.

„Izašao sam na kraj sa vrlo teškim protivnikom u tri seta i Švacrman koji sada dolazi je takođe vrlo komplikovan. Uvek je tako sa Dijegom. Izađe s posebnom motivacijom posle jednog vremena kada mu nije bilo lako“, kaže Nadal posle trijumfa 7:5, 6:3, 6:0.

Rafa se na konferenciji požalio i na svetla na Rolan Garosu.

„Ne znam zašto ih pale tako rano, smetala su mi. Pitao sam sudiju i rekao mi je da su zbog televizije. Pre smo igrali mečeve do devet sati uveče, bez da su palili svetla i mečevi su takođe bili na televiziji“, dodao je Nadal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili