PUKLA LJUBAV PORNO ZVEZDE I TENISERA: Vanesa Sijera prijavila Bernarda Tomića zbog nasilja u Hrvatskoj

Novosti online

04. 06. 2021. u 11:01

Kontroverzni teniser Bernard Tomić i Vanesa Sijera zvezda sajta za odrasle, ponovo su napravili pravi skandal u Hrvatskoj.

ПУКЛА ЉУБАВ ПОРНО ЗВЕЗДЕ И ТЕНИСЕРА: Ванеса Сијера пријавила Бернарда Томића због насиља у Хрватској

Jutjub printskrin

Njih dvoje su i pred Australijan open izazvali pravu buru najavom da će u karantinu ovog grend slema snimati filmove za odrasle, a takođe od samog početka njihova veza budi pažnju javnosti, a sada je verovatno - gotova!

Tomić, koji je nekada bio 17. teniser na svetu sada je pao ispod 200. mesta i nema mesta na Rolan Garosu. On je stigao u Split gde treba da igra čelendžer, a pre nego što je turnir počeo - dobio je krivičnu prijavu!

Njegova devojka ga je prijavila jer joj je razbio dva telefona i laptop i prema njenoj proceni naneo materijalnu štetu od 16.000 dolara. Kako pišu hrvatski mediji ispred njihovog apartmana se moglo čuti; "gde si me to doveo", a nakon toga je Tomić Sijeri polomio telefone i laptop, preneo je "Index.hr".

U međuvremenu je na svom Instagramu objavila video u kojem Tomić razbija njen laptop, sa natpisom: "Ne zezajte se sa egom tenisera. Kako bih nadoknadila štetu od 76 hiljada kuna, objaviću svoj privatni video na "OnlyFans-u". Nije mi žao - napisala je u objavi.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)