PRIPREME ZA SVETSKO PRVENSTVO: Visoka delegacija AIBA na sastanku sa Borovčaninom (FOTO)

Novosti online

19. 05. 2021. u 14:22

VISOKA delegacija AIBA i BSS, koje predvode generalni sekretar Ištvan Koko Kovač, predsednik Nenad Borovčanin i direktorka preduzeća SP u boksu 2021. Antonina Bogićević, bila je danas u poseti kompaniji Arena chanels Group, gde ih je dočekao Nebojša Žugić, generalni direktor. Pričalo se o narednom Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu koje će se održati u Beogradu od 26. oktobra do 6. novembra.

ПРИПРЕМЕ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО: Висока делегација АИБА на састанку са Боровчанином (ФОТО)

FOTO: Slobodan Đurić/BSS

U delegaciji su bili i razni eksperti iz Rusije i Hrvatske, kao i naši rukovodioci raznih sektora oko organizacije najvećeg takmičenja koje će se održati u našoj zemlji ove godine.

Uz posetu Areni, usledio je obilazak nekoliko hotela u kojima će odsedaju učesnici i zvanična lica a posebno vreme odvojeno je za posetu dvorane Stark Arena, u kojoj će se i održati spektakl. Kao jedna od najlepših dvorana u Evropi i dalje u sistemu covid19, ali se očekuje da od juna ponovo počne sa sportskim i kulturnim dešavanjima, delegacija je obišla malu dvorani, svlačionice i bila u kontrolnoj sobi, a uverili su se i kroz fotografije kako su održavana velika Svetska i Evropska takmičenja prethodnih godina u ovoj dvorani. 

Sjajan domaćin bio je legendarni košarkaš Partizana, sada generalni direktor ove dvorane, Goran Grbović.

- Veoma smo srećni i ponosni da budemo ovde u Beogradu, pripremamo se za veliko takmičenje sa našim sjajnim partnerima, Nenadom Borovčaninom i Nebojšom Žugićem. Uvereni smo da ćemo imati veliki događaj ovde u srpskoj prestonici. Želeo bih da pozovem publiku, ako se situacija sa virusom smiri, u Štark Arenu, da dođu i vide neke nove legende ovog sporta koje će se pojaviti u Beogradu krajem oktobra istakao je Ištvan Kovač, nekadašnji olimpijski boks šampion a od nedavno generalni sekretar AIBA.

FOTO: Slobodan Đurić/BSS

Biće obezbeđen i direktan prenos mečeva iz Beograda. 

- Drago mi je što smo danas imali priliku da pokažemo našim gostima kako se razvija Arena Channels Group i našeg najmlađeg člana porodice, Euronews. Zadovoljan sam što ćemo imati priliku da prenosimo veliki planetarni događaj kao što je Svetsko prvenstvo u boksu. Naravno da ćemo ono što je do nas odraditi na najbolji mogući način i prezentovati publici, a njima preostaje samo da uživaju u tome - rekao je Nebojša Žugić.

- U susret najvećem događaju koji će se održati 26. oktobra ove godine, Svetsko prvenstvo u boksu, imali smo posetu zvaničnika AIBA, generalnog sekretara Ištvana Kovača sa tehničkim delegatima. Obišli smo Štark Arenu, hotele, sve ostale kapacitete neophodne za organizaciju jednogovakvog spektakla. Imali smo i sastanak sa generalnim direktorom Arena Channels Group Nebojšom Žugićem i dogovorili sve detalje kako bi našu zemlju i boks prikazali u najboljem mogućem svetlu - poručio je Borovčanin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati