UBITAČNA SRPSKA LEPOTICA: Svaku pobedu u ringu posvećuje sestri preminuloj od leukemije! (FOTO) (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 15:17

VELIKA nada srpskog borilačkog sporta Nađa Milijančević (20), lepotica i ratnica iz naše zemlje, potpisala je profesionalni ugovor sa prestižnom organizacijom BKFC.

УБИТАЧНА СРПСКА ЛЕПОТИЦА: Сваку победу у рингу посвећује сестри преминулој од леукемије! (ФОТО) (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Instagram/Miljančević_nadja

Ova lepotica, koja svojom figurom mami muške uzdahe, takmičiće se u boksu, i to ''golih pesnica'', vrsti sporta koji je u prethodnom periodu promovisala atraktivna Pejdž Van Zant, nekadašnja MMA takmičarka.

Svaki ulazak u ringu za ovu devojku iz Zemuna predstavlja nešto posebno. Ona se bori za sebe, ali i kako bi pobedu posvetila tragično preminuloj sestri. Svaku pobedu u borilačkim sportovima Nađa posvećuje sestri koja je pre pet godina preminula od leukemije.

Nađa je dvostruka evropska i svetska šampionka u kik-boksu za juniore, a sada će pred njom biti veliki izazov u karijeri.

Ona će biti u grupi devojaka koja treba da donese ogromnu popularnost BKFC-u. Ta organizacija nedavno je potpisala ugovor sa bivšom UFC zvezdom Rejčel Ostovič, koja bi trebalo da se bori protiv Pejdž Van Zant na svom debiju.

Duel dve lepotice predstavljaće jedan od najatraktivnijih duela u borilačkim sportovima ove godine, preneo je "Mondo".

Kako je boks golih pesnica tek u povoju, divizije nisu tačno definisane, pa još ne znamo ko će biti Nađina prva protivnica. Ko god da uđe u ring protiv Srpkinje, imaće težak zadatak da savlada lepoticu i opasnu takmičarku iz Zemuna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu