USPEŠAN DEBI BREGARA: Srpkinje na pragu Setskog prvenstva

Novosti online

17. 04. 2021. u 19:39

Rukometašice Srbije, predvođene novim selektorom Urošem Bregarom, savladale su kao gošće selekciju Slovačke sa 26:19.

УСПЕШАН ДЕБИ БРЕГАРА: Српкиње на прагу Сетског првенства

FOTO: RSS

Golman Jovana Risović je sa osam odbrana bila najzaslužnija za minimalnu prednost našeg nacionalnog tima tokom prvog poluvremena koje je završeno rezultatom 11:10. Doduše, na drugoj strani naše rukometašice su od četiri sedmerca u prvom poluvremenu iskoristile samo jedan, pa je i ta prednost mogla da bude ubedljivija.

Brojne greške su obeležile prvo poluvreme, igra nije bila na željenom nivou, a početkom drugog se već stekao nešto bolji utisak o igri reprezentacije Srbije i posle 11 minuta igre u nastavku, naš tim je stekao već osetnih 18:14 u svoju korist.

Tu prednost od oko četiri gola razlike Srbija je i održala do pred kraj, a sa dva uzastopna gola Jovane Kovačević naš tim  stiže i do ''plus šest'' na ulasku u poslednja dva minuta meča - 25:19.

Na kraju, Sanja Radosavljević pogađa za 26:19, pa će Srbija dočekati revanš za veoma ubedljivom prednošću. Najraspoloženije u napadu u reprezentaciji Srbije bile su Kovačević sa osam i Krpež sa šest golova.

Revanš se igra 21. aprila u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)