MARČETI POMAŽE GRANADE: Bokseri Partizana na pripremama kraj Drine u LJuboviji

06. 04. 2021. u 09:45

NA Vrhpolju na Drini, Etno selu Bok, na pripremama se nalaze članovi BK Partizan iz Beograda. Pripremama rukovodi proslavljeni bokser, bivši šampion u superteškoj kategoriji u profi boksu i reprezentativac Srbije, glavni trener Mane Marčeta.

МАРЧЕТИ ПОМАЖЕ ГРАНАДЕ: Боксери Партизана на припремама крај Дрине у Љубовији

bokseri

Podršku mu pruža kubanski trener Pedro Granade. O zdravlju boksera se stara dr Branislav Velenac. Pripreme traju od 30. marta do 8. aprila i prisutno je 14 boksera.

Kondicioni treninzi su na relaciji „Bok“- Etno selo“ Knežević“ – Caparić, nakon čega se nastavlja sa tehničkim, taktičkim i specifičnim bokserskim pripremama u sportskoj sali na Vrhpolju. Sala je trenutno opremljena za bokserski kamp i u budućnosti će biti jedan od kampova reprezentacije „Srbije“ i „ Partizana“, i omladinske reprezentacije Srbije.

- BK“ Partizan“ trenutno se nalazi na pripremama u Etno selu“ Bok“, gde se priprema za kolo lige šampiona, tačnije za Prvu ligu Srbije. Novo ligaško prvenstvo Srbije je počelo 25. decembra prošle godine i Superliga Srbije brojaće osam klubova podeljenih u dve grupe po četiri . Mi se nalazimo u A grupi sa klubovima, BK Radnički ( Beograd), BK Radnički Kragujevac), BK Crvene Zvezda (Beograd). Sledeće, treće kolo se održava 9.aprila u Beogradu i mi dočekujemo BK Radnički (Kragujevac).Ovo kolo je veoma bitno za nas i mi se nadamo pobedi. Mislim da su momci odradili dobar deo priprema,zahvaljujući dobrim uslovima koje imamo ovde. Smatram da smo radili sve kako treba, po planu i programu i nadam se pobedi – rekao je trener Mane Marčeta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri