OTKAZ ZBOG BAHANALIJA: Pol Pirs nije više analitičar na ESPN, nije preterano uznemiren zbog toga (VIDEO)

Novosti online

06. 04. 2021. u 10:01

NIJE se dugo čekalo na reakciju I-Es- Pi-Ena posle razuzdane žurke koju je Pol Pirs direktno prenosio na svom Instagramu. Epilog je otkaz proslavljenom košarkašu s posla stručnog analitičara na poznatoj TV mreži.

ОТКАЗ ЗБОГ БАХАНАЛИЈА:  Пол Пирс није више аналитичар на ЕСПН, није претерано узнемирен због тога (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Pirs je pre dva dana na IGTV objavio video sa kućne žurke na kome se jasno vidi da je pod dejstvom supstanci, a u pozaini su viđene i golišave devojke kao i velika količina pića.

Pirs je posle bogate NBA karijere, u kojoj je između ostalog osvojio šampionski prsten i zvanje MVP finala 2008. godine, 2017. godine postao analitičar za NBA ligu na ESPN televiziji.

Sada je ostao bez tog posla iako ni jedna od dve strane nije potvrdila da je otkaz usledio zbog navedenih Instagram bahanalija.

Legenda Seltiksam koji je vratio pehar šampiona NBA lige u Boston posle 22 godine, nije izgleda previše uzbuđen zbog otkaza. Bar bi se tako dalo zaključiti po njegovom tvitu posle objave I-Es-Pi-Ena.

- Ne mogu da izgubim, jer i kad izgubim, ja pobeđujem - napisao je Pirs na tviteru, "mudrost" kojom je samo potvrdio da je žurka koju je snimao bila baš dobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)