ŽETVA MEDALJA TEKVONDO MAJSTORA ZRENJANINA: Na Prvenstvu Vojvodine osvojili 44 medalje i drugo mesto ekipno

B.Grujić

05. 04. 2021. u 14:10 >> 14:18

PRENSTVO Vojvodine za mlade tekvondo majstore održano je u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a Tekvondo klub Zrenjanin, koji je učestvovao sa 53 takmičara, osvojio je ukupno 44 medalje i pehar za drugo mesto ekipno u formama.

ЖЕТВА МЕДАЉА ТЕКВОНДО МАЈСТОРА ЗРЕЊАНИНА: На Првенству Војводине освојили 44 медаље и друго место екипно

foto: Tekvondo klub Zrenjanin

Prvo mesto ekipno osvojili su seniori i juniori u "B" klasi, dok su pioniri uzrasta 8 i 9 godina, osvojili treće mesto, u konkurenciji 21 kluba i 440 takmičara.

Osvajači zlatnih medalja u borbama su seniori  Sandra Markučin, pionir Mihajlo Brusin, kadetkinje Jana Terzin, juniori Danilo Somborski i Lena Božić, srebrna odličja osvojili su u borbama, kadetkinja Marta Višnjić, pioniri Luka Stojšić i Todor Vitić kao i seniorka Valentina Milić.

Bronzanim odličjem okitili su se u borbama, kadetkinja Ena Jovanović, Filip Vukov, Ognjen Vaš, pioniri Stojan Kojadinović i Lazar Nenadić kao i seniori Dejan Popov i Radovan Mijanović.

Osvajači zlatnih medalja u formama individualno, su pionirka Sofija Stojšić i kadetkinja Zakar Eleonora, srebro su osvojili pionir Todor Vitić, kadetkinje Marta Višnjić i Ena Jovanović kao i juniorka Lena Božić, dok su se bronzom okitili pioniri Bartole Dorotea, Višnja Belić, Lazar Nenadić, Tumo Igor, kadeti David Vukov, Vaš Ognjen, Jana Terzin, Tatjana Vaš, Natalija Puškarić i juniorka Milana Aćin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri