RASTANAK SA OBRADOVIĆEM: Upravni odbor RSS razrešio sve trenere ženskih selekcija

S. K.

02. 04. 2021. u 16:10

LjUBOMIR Obradović i zvanično više nije selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije. Na jučerašnjoj sednici Upravnog odbora RSS saopšteno je da je sa iskusnim stručnjakom postignut dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.

РАСТАНАК СА ОБРАДОВИЋЕМ: Управни одбор РСС разрешио све тренере женских селекција

FOTO: EPA

Odluka je bila očekivana, jer naša selekcija na kvalifikacionom turniru u Đeru nije izborila plasman na Olimpijske igre u Tokiju. Srpkinje su krajem godine doživele veliki neuspeh i na EP u Danskoj, gde su bile 14.

U isto vreme jednoglasno su razrešeni i svi treneri, članovi stručnih štabova svih ženskih selekcija. U saopštenju se ističe da će se na narednoj sednici UO RSS odlučivati o novim rešenjima za mesto selektora, kao i trenera reprezentativnih selekcija.

Očekuje se da UO RSS za novog kormilara imenuje stratega ljubljanskog Krim Merkatora Uroša Bregara (42), koji je pre nekoliko dana podneo ostavku na mestu selektora Slovenije. Tom prilikom, iz slovenačkog saveza su saopštili da će najverovatnije preuzeti Srbiju.

Naše dame 16. i 20. aprila očekuju dueli sa Slovačkom u baražu za odlazak na SP od 1. do 19. decembra ove godine u Španiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)