ODMOR IZ SNOVA SE PRETVORIO U HOROR: Srpski MMA borac zarobljen sa devojkom na Maldivima (FOTO)

Novosti online

23. 02. 2021. u 11:41

SRPSKI UFC borac, Duško Todorović, doživeo je veliku neprijatnost po završetku odmora na Maldivima. Bio je to odmor iz bajke za Duška i njegovu devojku, ali se na kraju pretvorio u pravi pakao, i to zbog korona virusa.

ОДМОР ИЗ СНОВА СЕ ПРЕТВОРИО У ХОРОР: Српски ММА борац заробљен са девојком на Малдивима (ФОТО)

Foto: Instagram

- Ovaj odmor na Maldivima se za jako kratko vreme pretvorio u horor! Pre nego što je trebalo da se vratimo, na PCR testiranju, koje se radi dan pred let nazad, ja sam ispao prvo "nedefinisan", a zatim pozitivan na ponovnom testiranju, iako je moja Tijana negativna.

- Ja inače nemam nikakve simptome ili tegobe, a ovde smo došli sa negativnim rezultatom. Sada nam ne dozvoljavaju ponovno testiranje, već moramo 14 dana da provedemo u karantinu i plus dva dana za novo testiranje i čekanje rezultata pre povratka kući. Da li je neko imao slična iskustva ili zna kome mogu da se obratim. Ovo je suludo -  poručio je Todorović.

Foto: Instagram

 

Inače, on je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario rezultat od 10:1 u pobedama, a prvo poraz u karijeri doživeo je 16. januara ove godine, kada ga je u prvoj rundi nokautirao Punahele Sorijano.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna