NA OVO SE ČEKALO SEDAM GODINA: Šumaherova porodica otvara vrata kuće legendarnog Nemca, kreće snimanje dokumentarnog filma

Novosti online

29. 01. 2021. u 12:13

NAJBOLjI vozač formule 1 svih vremena Mihael Šumaher je pre sedam godina i mesec dana imao tešku nesreću na skijanu i od tada javnost skoro ništa ne zna o njemu.

НА ОВО СЕ ЧЕКАЛО СЕДАМ ГОДИНА: Шумахерова породица отвара врата куће легендарног Немца, креће снимање документарног филма

FOTO: EPA

Porodica legendarnog Nemca je zatvorila kapije svog doma, pa čak ni oni najbliži prijatelji ne mogu da vide Šumija.

Ipak, to će se uskoro promeniti. Naime, Šumaherova porodica će dozvoliti da TV ekipa uđe kuću u kojoj se oporavlja nakon teškog pada na skijanju 2013. godine. A sve za potrebe snimanja dokumentarnog filma.

Nemački dvojac Majkl Vek i Hans-Bruno Kamrtons snimaju dokumentarac "Šumaher". Još uvek se ne zna kada će fil ugledati svetlost dana, a ekipa će, kako prenose svetski mediji, dobiti na korišćenje ekskluzivne slike iz doma u kojem se trenutno oporavlja jedan od najboljih u istoriji Formule 1.

U dokumentarcu će biti u Šumaherova supruga Korina, otac Rolf, ćerka Gina-Maria i sin Mik koji će sledeću sezonu voziti za Haas.

- Film prikazuje Mihaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti - objasnila je Sabine Kem, portparol Šumaherove porodice. 

Šumaher je 29. decembra 2013. godine odlutao sa staze u francuskim Alpama, pao i udario glavom u stenu. Kaciga mu je spasila život, ali je nažalost teško povređen. Operasan je, bio je u komi, a nakon toga javnost, njegovi fanovi, skoro ništa ne znaju o njemu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA KAŽU PROGNOZE? Evo koliko će Srbija osvojiti medalja na Olimpijskim igrama