RADNIČKI BRANI TROFEJ: Kragujevčani protiv Zvezde u finalu Kupa Srbije u vaterpolu

S. K.

28. 12. 2020. u 22:00

RADNIČKI pehar pobednika Kupa Srbije brani protiv Crvene zvezde. Kragujevčani su u polufinalu završnog turnira na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović" savladali Novi Beograd sa 13:9 (1:4, 8:2, 3:2, 1:1) i sutra od 18 časova za trofej će se boriti sa Crvenom zvezdom.

РАДНИЧКИ БРАНИ ТРОФЕЈ: Крагујевчани против Звезде у финалу Купа Србије у ватерполу

D.Stjepanović

Okršaj Kragujevčana i "vukova" bio je veoma napet, na momente i grub, a pamtiće se i po perfektnoj partiji sedmostrukog strelca Strahinje Rašovića. Prva četvrtina nije nagoveštavala krajni ishod. Puleni Vladimira Vujasinovića sigurnije su i silovitije ušli u meč i posle osam minuta vodili sa 4:1.

Ali, u drugoj četvrtini eksplodirali su Rašović i drugovi. Za četiri minuta su izjednačili, a onda u finišu prvog dela stekli velikih 9:6. Odbrane su zaigrale čvršće u drugom poluvremenu, ali je branilac trofeja uspešno odolevao pritiscima "vukova". U Radničkom je odskočio Strahinja Rašović sa 7 golova, dva su dali Radulović i Lukić, a po jedan Krug i Stanojević. Golove za Novi Beograd postigli su: Ćuk 3, Tomić 2, Martinović, Nikolov, Asanović i Avramović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!