ŽENSKA rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Hrvatske 25:24 u trećem kolu grupe C Evropskog prvenstva u Danskoj.

Varto Marx

08.12.2020. 19:08

Sa veliki zadovoljstvom je vidjeti Srbiju i Hrvatsku uzivo, ziva i dinámica utakmica, Po izgledu nece biti velika razlika u pobjedi, ekipe su dosta izjednacene.

Dragan

08.12.2020. 20:58

@neko iz mase - Ovaj tim nema talenat za velika dostignuća. Igraju konfuzno, gube loptu kad je najpotrebnije i neznaju da izgrade situaciju za gol čak i kad igraju sa igračicom više. Rezultat je realan.

Varto Marx

08.12.2020. 21:27

@neko iz mase - Ne ovog reda nije nije tako, Srpkinje nisu imale dovoljno kocentracije ako se ne varam za osam i pol minuta nisu dale gol, tu je izgubljena utakmica. Stvarno steta realno je nereseno.

MaxUlm

08.12.2020. 19:56

A moglo je sve drugačije, Lisčević u bitnim trenutcima promašuje sedmerac i tu se već video kraj... Nažalost... Inače Lisčevićeva strašno loša....

Pera

08.12.2020. 20:00

"Kvalitet je na našoj strani" isticale su pre utakmice naše devojke i selektor. Međutim, sve ostalo a toga ima puno više bilo je na strani Hrvatica. Posebno zalaganje, borbenost, dokazivanje do krajnjih granica. Igrale su "na nož" borile se svim sredstvima i rukama i nogama.Dve igračice su dobile crveni karton. I pobedile. Naše devojke igrale su tipičan " damski" rukomet a selektor nije imao znanja da to promeni. Treba mu zahvaliti i postaviti sposobnijeg selektora.

Aleksandar

08.12.2020. 20:09

Ne navijamo , zašto bi navijali za madjarice ?! Naši uvek sve upropaste pa onda kao čekaju da se vade . Ili da se uozbilje i uvek igraju za dres kako treba ili da ukinemo sport na profesionalnom nivou . Užas !

Muki

08.12.2020. 20:16

Dokle ce bre drugi da igraju za nas???Kada ce vec jednom u bilo kom sportu da ne zavisimo od drugih nego da sami sebi pravimo dobre rezultate????Sve dok imamo taktike (selektore) koje je pregazilo vreme izgleda da nikad. Igramo kao sto se igralo pre 20 i kusur godina a tu rezultata NEMA.

Darki001

08.12.2020. 20:24

nacija gubitnika u duel sa hrvatskom ulaze mlako da se ne zamere da ne povrede bivsu braco a one se spremaju za duel uz Tompsona velicajuci klanje srpske djece u Jasenovcu. Ubice nas jugoslovenstvu i bratstvo i jedinstvo ostali smo zaglibljeni u titovom blatu a svi drugi su otisli. Mi svoju samostalnost nismo zeleli nego smo je dobili jer su nas crnogorci napustili tako i igramo za svoju drzavu bez ciljno bez idejno bez voljno. Dok neko u drzavi Srbiji ozbiljno u skole prvo ne uvede nacionalizam i patriotizam kao obavezan predmet uz obavezno slusanje himne pre pocetka nastave NEMA NAM SPASA.

Vlada

08.12.2020. 23:11

@Darki001 - Pa nije bas tako . U DRUGIM SPORTOVIMA , KOSARKA , VATERPOLO, ODBOJKA itd . uglavnom ih dobijamo . Prosto ova reprezentacija rukometasica je uzasna

Djordje

08.12.2020. 20:46

A zasto? Da prodju na mufte!? Da nas brukaju igrom drugorazrednog seoskog rukometnog kluba? Srbi su zaista mazohisti! Zasto ne bi neko ko igra mnogo bolje otisao dalje? Neverovatno da pored ovako lose igre koja pokazuje ogromne nedostatke u svim faktorima igre neko pozeli da prodju na srecu?! Koji bi bio ishod neke sledece njihove utakmice?!

Goranče

08.12.2020. 20:50

Sramotan pristup igri u zadnjih 15 minuta. Bekovi ne smeju da preuzmu odgovornost za šut. Naspram hrvatica koje su toliko oštro igrale naše kao balerine,dopuštaju da ih gaze kako stignu. Ubedljivo smo najslabija reprezentacija u grupi,srednji bek ne liči na rukometašicu kao vrabac. Bruka!!!

Vlada

08.12.2020. 20:54

Није ми јасно зашто наше рукометашице нису задржале лопту у задњем нападу , уз шут у задњем нападу , чиме би ДОБИЛИ прво полувреме , што би били психолошки важно. Такође ми није јасно ЗАШТО је задњи седмерац извел Лишчевић , уместо изузетно сигурне Трифуновић. Са та 2 гола , врло могуће би и победили , без обзира на " сушних "15 минута

marko

08.12.2020. 22:11

Postovane devojke.Svaka vam cast na borbi.Ali to nije dovoljno.Treba imati i znanja da se postignu veci dometi.Prestanite da pricate kako cete ovo ili ono.Skocite pa onda recite hop.Neodgovorno je i neozbiljno vase ponasanje koje ispoljavate samo udaljavaju nas narod od svega sto kazete.Nervozu koju proizvodite kod svakog naseg coveka koji voli sport i prati sva dogsdanja je velika.Zato ostanite obema nogama na zemlji i procenite pravo stanje vasih mogucnosti. uvek i svuda.Dodite kuci provedite lepe praznike u krugu najmilijih bolje je i za vas i za njih.Sretan povratak