SPORTSKI SAVEZ SRBIJE U NOVOJ MISIJI: Pomoć lokalnim klubovima u Smederevskoj Palanci

Novosti online

02. 09. 2020. u 16:16

GENERALNI sekretar SSS Goran Marinković posetio je Smederevsku Palanku i u razgovoru sa predsednikom opštine i predstavnicima Palanačkog sportskog saveza upoznao se sa situacijom u sportu ove opštine.

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У НОВОЈ МИСИЈИ: Помоћ локалним клубовима у Смедеревској Паланци

Foto: SSS

- Upoznati smo sa planovima za razvoj sporta u Smederevskoj Palanci, ali i sa poteškoćama koje imaju. Ono što smo nažalost primetili je nedovoljna angažovanost nekih lokalnih klubova. Zato ćemo u dogovoru sa lokalnom samoupravom i palanačkim sportskim savezom u narednih nekoliko nedelja organizovati sastanak sa klubovima, kako bismo im još jednom skrenuli pažnju na poštovanje Zakona o sportu i važnost njihove angažovanosti u sportu. Nepoštovanje zakona, nanošenje štete sportu i širenje negativnih uticaja neće biti tolerisano. Takođe pomenuli smo i obogaćenje sportske ponude akcijama koje će pokrenuti Sportski savez Srbije a za koje su vrlo zainteresovani ljudi u Smederevskoj Palanci - poručio je generalni sekretar Marinković.

Sportski savez Srbije nastaviće da kroz organizovanje panel diskusija edukuje sportske radnike i ne ostavlja mesta za nepoštovanje zakona i pravilnika pri funkcionisanju u sportu. Takođe nastoji se da se na što veći broj teritorijalnih sportskih saveza uveže zajedničkim organizovanjem akcija poput Malog sajma sporta, Seoskih igara Sportskog saveza Srbije, akcije "Budi zdrava - vežbaj sa nama”.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna