VETERPOLISTI PARTIZANA POVUKLI RADIKALAN POTEZ: Napustili Banjicu i našli novo radno mesto

Tanjug

18. 08. 2020. u 11:31

TRENERI i vaterpolisti prvog tima Partizana napustili su Banjicu.

ВЕТЕРПОЛИСТИ ПАРТИЗАНА ПОВУКЛИ РАДИКАЛАН ПОТЕЗ: Напустили Бањицу и нашли ново радно место

Foto: N. Paraušić

Razlog za ovako radikalan gest je neslaganje sa upravom. Bazeni na Košutnjaku biće njihovo novo radno mesto.

- Nakon sve intenzivnije priče o dešavanjima u Vaterpolo klubu Partizan i promenama koje su neophodne kako bi se sprečilo njegovo dalje propadanje Udruženje trenera i igrača VK Partizan i kompletan prvi tim i dalje jednoglasno daje punu podršku inicijativi da se klub uvede u legalne tokove i da se naprave rezovi koji smestiti Partizan tamo gde mu je i mesto. Želimo još jednom jasno da se ogradimo od sadašnje nazovi uprave kluba.

Takođe, obaveštavamo javnost da se posle prvog pisma u kojem smo dali podršku inicijativi za promene, nastavilo sa još većom opstrukcijom u procesu rada trenera, usledio je još veći pritisak i neshvatljivi potezi onih koji vode klub - pravili su se spiskovi podobnih i nepodobnih trenera koji mogu da uđu na bazen.

U skladu sa tim, treneri i prvi tim nastaviće sa radom i treninzima na bazenima Sportskog centra "Košutnjak", jer ne želimo da imamo nikakav kontakt sa ljudima koji sada vode klub, ali želimo da promene dočekamo, ipak, koliko toliko spremni za nove sportske izazove.

Dece je sve manje koja žele da treniraju na Banjici i to mora da se promeni, poručuju iz Udruženja trenera i igrača.

U kontaktu smo sa roditeljima, koji još sa punim razumevanjem čekaju rasplet i promene koje bi omogućili njihovoj deci da se vrate na Banjicu, ali i svim ostalim dečacima da dođu i uče prve vaterpolo korake baš kod nas, tamo gde treba, u najtrofejnijem klubu. Želimo da Partizan bude konkurentan, da se na svim nivoima takmiči, da bazen ponovo bude pun. Sigurni smo da je sve to moguće i jedino uz promenu onih koji vode klub u propast.

Potezi koje sada povlače predstavljaju pokušaj obmane javnosti da oni nešto menjaju. Ono što jedino treba i zarad opstanka kluba mora da se menja, jeste nelegalna uprava i to je ono čemu dajemo punu podršku - zaključuje se u saopštenju igrača i trenera Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)