SRBIN DONEO HRVATIMA TITULU: Imali smo i sudije protiv nas, ali sve smo izdržali

S. Krstović

16. 07. 2020. u 20:50

MILOŠ Ćuk se od kapice Mladosti oprašta na briljantan način. Naš as je sinoć proglašen za MVP finala Regionalne lige u Dubrovniku, u kojem su Zagrepčani potopili vaterpoliste Juga sa 15:11.

СРБИН ДОНЕО ХРВАТИМА ТИТУЛУ: Имали смо и судије против нас, али све смо издржали

Foto arhiva VN

Srpski reprezentativac je pet puta zatresao mrežu "gospara" i najavio da će finale hrvatskog prvenstva, u kojem se sastaju isti akteri, biti još uzbudljivije.

- Kako smo očekivali, ispalo je veoma povoljno za nas. Bila je dobra predstava, a mi smo Jug slomili u drugom poluvremenu. Imali smo i sudije protiv nas, u prvom delu je odnos isključenja bio 12:5 i tada nam je bilo najvažnije da im ne dozvolimo da se odlepe. U nastavku se "razbranio" i Marcelić i zasluženo smo odbranili trofej. U subotu u Dubrovniku startuje finale plej-ofa, koje se igra na tri pobede. Mislim da je prvi meč presudan, a mi smo možda u blagoj psihološkoj prednosti - ističe u telefonskom razgovoru Ćuk.

Srpski "bombarder" priznaje da mu prija pojedinačno priznanje, ali da je uspeh ekipe na prvom mestu. Naglašava da je dobro to što ima priliku da posle višemesečne pauze igra utakmice.

- Ovde je, bar tako pišu, mirnija situacija što se tiče virusa. Ne razmišljam previše o epidemiji, skoncetrisan sam na vaterpolo. I te kako mi odgovara to što sam u bazenu. Prvih nedelja bilo je interesantno odmoriti se od vaterpola, ali posle vam fali rad. Sigurno je da ću biti u prednosti u odnosu na moje drugove iz reprezentacije, jer nisam imao višemesečnu pauzu. Utakmice u hrvatskom prvenstvu i finalnom turniru Regionalne lige koristiće mi u novoj sezoni - naglašava Ćuk.

Trofejni vaterpolista ne može da predvidi ni kakva je budućnost Regionalne lige.

- Ono što sam ovde čuo je da se razmišlja o nekakvom finalnom turniru, na kojem bi učestvovale najbolje ekipe iz Hrvatske, Crne Gore i Srbije. Primetio sam da nekako najviše Crnogorci forsiraju da se igra. Koliko sam shvatio, planira se F6 ili F8. Videćemo šta će na kraju ispasti - kaže Ćuk

POVRATAK U SRBIJU

SJAJNI vaterpolista posle nekoliko godina vratiće se u Srbiju, jer je sve dogovorio sa Novim Beogradom, koji trenira Vladimir Vujasinović.

- Sačekajmo da se završi prvenstvo Hrvatske i da se to zvanično objavi - kaže Ćuk.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu