VELIKA BORBA U BAZENU: Ekipe Partizana i Radničkog za vrh tabele

Novosti online

21. 03. 2024. u 17:33

Vaterpolisti Radničkog igraju utakmicu protiv ekipe Partizana za plasman od prvog do šestog mesta u Kragujevcu, večeras od 20 časova nastaviće se Super liga Srbije.

ВЕЛИКА БОРБА У БАЗЕНУ: Екипе Партизана и Радничког за врх табеле

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Miloša Korolije upisali su prvu pobedu u šampionskom delu takmičenja protiv Vukova 21:14 i to baš pošto su Petar Smiljević i Dušan Trtović, važniji igrači crno belih, napustili Partizan i pojačali tim sa „11. aprila”.

Kragujevčani su u Beogradu iznenađujuće lako poraženi od Novog Beograda 16:5. Ono što može da raduje ekipa Uroša Stevanovića sama činjenica da je Crvena zvezda, kao druga na tabeli doživela poraz protiv aktuelnog šampiona, pa bi ekipi Parničkog mogućom pobedom nad Parnim valjkom pomerilo korak ka crveno belima.

- Utakmica ima veliki značaj, kako za nas, tako i za njih. Trenutno smo treći, ali čekamo šansu i nadamo se nekom eventualnom kiksu Zvezde za skok na drugu poziciju. Najbitnije je da idemo korak po korak. Sad nas čeka meč sa Partizanom, pa smo u proteklom periodu bili fokusirani na njega - rekao je Šulc.

Poznato je da tim Partizana se suočava sa problemima, ali je svakako ekipa koja igra maksimalno snažno.

- Partizan nije ekipa za potcenjivanje, bez obzira koji je sastav u bazenu, ti momci znaju da igraju vaterpolo i bore sve svim srcem. Popunili su praznine mlađim igračima, daju se maksimalno i vidljive su njihove želje -  rekao je Šulc.

Poslednji meč ove runde igra se u subotu od 19 časova u Šapcu gde će domaćin dočekati Vukove.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)