VELIKI USPEH SARE ĆIRKOVIĆ: Srpska bokserka obezbedila plasman na Olimpijske igra u Parizu

Tanjug

11. 03. 2024. u 15:16

SRPSKA bokserka Sara Ćirković izborila je plasman na Olimpijske igre u Parizu, pošto je ovog ponedeljka u italijanskom Busto Arsiciju u poslednjem kolu kvalifikacija u kategoriji do 54 kilograma pobedila Kanađanku Skarlet Delgado.

ВЕЛИКИ УСПЕХ САРЕ ЋИРКОВИЋ: Српска боксерка обезбедила пласман на Олимпијске игра у Паризу

FOTO: Bokserski savez Srbije

Sara Ćirković je 80. sportistkinja Srbije koja je izborila plasman na Igre u Parizu. Ona je aktuelna svetska i evropska juniorska šampionka.

Reprezentativac naše zemlje u boksu Aleksej Šendrik nije uspeo da se plasira na OI, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija u kategoriji do 63,5 kilograma poražen od Uzbekistanca Ruslana Abdulaeva 3:1.

Sadam Magomedov u kategoriji do 92 kilograma takođe neće biti deo najveće planetarne sportske smotre, jer je u poslednjem kolu kvalifikacija izgubio od Španca Emanuela Rejesa Plae jednoglasnom odlukom sudija.

Norme za nastup na olimpijskom turniru u Parizu od prošlog leta i Evropskih igara imaju srpski bokserski reprezentativci Vahid Abasov (67kg) i Natalija Šadrina (60kg).

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjE: I "grobari" i "delije" zadovoljni derbijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu