OSTAJE NA KORMILU POLJSKE: Mlađeg Grbića žele da vide na klupi i posle Pariza

Novosti online

06. 03. 2024. u 21:53

Veliki trener, bivši odbojkaš i kapiten muške odbojkaške reprezentacije, Nikola Grbić ostaje selektor Poljske, koja je pod njegoom komandom postala šampiona Evrope i osvajač Lige nacija

ОСТАЈЕ НА КОРМИЛУ ПОЉСКЕ: Млађег Грбића желе да виде на клупи и после Париза

Foto: Profimedia

Krakov, fajnal-for Kupa Poljske za seniore, a u fokusu jedan nekadašnji odbojkaš i kapiten muške reprezentacije Srbije, stručnjak, ali ne kao igrač ovog takmičenja nego kao selektor.

Nikola Grbić, igrački maestro naše reprezentacije, sada je predvodnik Poljaka na najvećoj planetarnoj smotri do zlata. Osvajanjem Lige nacija 2023.godine sa belo-crvenim uspeo da osvoji istorijsku krunu, a ubzo zatim da pokori i Stari kontinent. Sad bi na red došao i Pariz.

Nije tajna da čelnici Poljskog Saveza hoće mlađeg od braće Grbića na čelu kormila i posle Pariza, da su razgovori možda već u toku ili će da uslede, kao i da svota novca nije upitna. A sigurno da Nikoli mnogo ponude stižu i d aga svi žele videti na klupi.

Selektor Nikola Grbić u glavnoj ulozi, potom Nikolin agent Đorđe Matijašević da li pokušava nešto da otkrije i slika na njegovom Instagram nalogu moižemo samo da predpostavimo

 

- Lepo je videti sadašnjeg (i budućeg) selektora Poljske Nikolu Grbića – ostavio je komentar upravo Matijašević, a preneli su poljski mediji.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024