JOŠ UVEK IMAM OSMEH NA LICU: Sedmostruki prvak F1 Luis Hamilton ima žar da se trka i u petoj deceniji

S. R.

07. 01. 2024. u 15:18

NIKADA nije zamišljao da će se trkati u petoj deceniji. Sedmostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton produžio ima ugovor sa Mercedesom i biće deo "najbržeg karvana na svetu" i u 2024. i 2025, kada će oduvati 40 svećicu na torti.

ЈОШ УВЕК ИМАМ ОСМЕХ НА ЛИЦУ: Седмоструки првак Ф1 Луис Хамилтон има жар да се трка и у петој деценији

FOTO: Tanjug/ AP

- Ono što sam naučio da nikad neću da kažem nikad. U jednom trenutku mislio sam da nemam snage da izdržim. Sezone su sve duže i duže, dugo vremena provodim daleko od porodice i prijatelja. To radim već 16 godina, iscrpljujuće je - naglasio je Hamilton za Bi-Bi- Si sport.

Pobedu nije ostvario još od 2021. godine i VN Saudijske Arabije.

- Puno je tu glamura ima dosta pozitivnih stvari, ali to ne znači da je lako ostati na vrhu, da se posvetim treninzima, da iz trkčakog vikenda u vikend isporučujem dobre rezultate. Puno je i pritiska takođe. Došao sam do pozicije u životu kada misle da ne postoji način da pobeđujem. Ako pobedim reći će: On ima sedam titula, čak 103 pobede..", međutim, ako se ne pokažem odmah će biti kritike. Mogu samo da izgubim.

Ipak, ljubav prema sportu je ono što motiviše Luisa.

Još uvek imam strast. Kada uđem u bolid i vidim ljude oko mene, inženjere, moje mehaničare, još uvek imam osmeh na licu, kao i prvog dana - podvukao je Hamilton.

Podsetimo, nova sezona F1 počinje 2. marta trkom za VN Bahreina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata