ODUŠEVIO JE SVET SPORTA, ALI... Ima samo 16 godina, a njegova devojka 21 - smeju li da se upuste u intimne odnose?

Novosti online

04. 01. 2024. u 16:32

Luk Litler je oduševio sportsku javnost jer je, kao 16-godišnjak, dogurao do finala Svetskog prvenstva u pikadu. Potom se pojavio i jedan "problem".

ОДУШЕВИО ЈЕ СВЕТ СПОРТА, АЛИ... Има само 16 година, а његова девојка 21 - смеју ли да се упусте у интимне односе?

FOTO: Tanjug/AP

Litler je postao najmlađi učesnik finala šampionata planete, a izgubio je od imenjaka, Luka Hamfrisa sa 4:7 u setovima, ispustivši vođstvo od 4:2.

Tada su brojni svetski mediji pokrenuli jedno pitanje koje se tiče devojke pomenute sportske senzacije.


"Slobodna Dalmacija" je, tako, prenela sledeće:

"Iako su brojni sumnjali u njegove godine zbog zrelog izgleda, dokazano je kako Luk Litler zaista ima samo 16 godina, dok je njegova devojka s druge strane starija čak pet, jer Eloiz Milburn ima 21 godinu. Dakle, u vezi je s maloletnikom, pa je prirodno zapitati se: je li zbog toga u prekršaju?

S obzirom na zakone u Velikoj Britaniji, Eloiz nije prekršila ništa, ali je na ivici.

Naime, donja starosna granica intimnih odnosa maloletnika i odraslih osoba na Ostrvu je 16 godina. Prema tome, veza je u potpunosti pravno ispravna, a bila bi i u brojnim drugim zemljama Evrope", piše pomenuti list.

Sam Luk Litler istakao je da će ostati u vezi sa svojom deovjkom "svidelo se to nekome ili ne".

Sa druge strane, roditelji Eloiz Milburn su za engleske medije istakli da su zgroženi navodima da je njihova ćerka sa mladim sportistom zbog novca (nagrada za pobedu u finalu Svetskog prvenstva bila je čak pola miliona funti, a Litleru je, kao vicešampionu planete pripalo 200.000, što je oko 232.000 evra.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIJE SVE IZAŠLO U JAVNOST! Slobodan Vojinović otkriva za Novosti šta je sve Đoković doživeo na Rolan Garosu i zašto se to desilo