SAMO PODRAŠČANIN I KOVAČ U LIGI ŠAMPIONA: Odavno se nije desili da odbojkaška Srbija ima malo predstavnika u eliti

Novosti online

21. 11. 2023. u 12:51

KNjIGA je spala na dve legende. Odbojkaši Partizana nisu uspeli da izbore Ligu šampiona, a Srbiju će u elitnom takmičenju da predstavljaju samo bloker Marko Podraščanin kao kapiten Itas Trentina i Slobodan Kovač, koji je od ove sezone ponovo strateg turske Halkbanke.

САМО ПОДРАШЧАНИН И КОВАЧ У ЛИГИ ШАМПИОНА: Одавно се није десили да одбојкашка Србија има мало представника у елити

FOTO: Odbojkaški savez Srbije

I to je dovoljan dokaz da je naša odbojka u krizi, jer u rosteru 20 najboljih evropskih klubova ima mesto samo za jednog srpskog odbojkaša i jednog trenera. A u Ligi šampiona igraju klubovi iz Italije, Poljske, Turske, Nemačke, Češke, Belgije, Francuske, Grčke, Španije, Slovenije, Portugalije i Rumunije.

Inače, utakmice prvog kola igraju se u sredu i četvrtak. Kovačeva Halkbanka u grupi C sutra gostuje italijanskoj Pjaćenci, a u četvrtak Podrščaninov Trentini dočekuje slovenački ACH volej.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)