STIŽE PREDSTAVNIK ZEMLJE SVETSKIH ŠAMPIONA: Rukometaši Vojvodine u utorak dočekuju Silkeborg

S.B.

23. 10. 2023. u 12:55

NA „Slanoj bari“ u Novom Sadu u utorak, 24. oktobra, biće praznik rukometa.

СТИЖЕ ПРЕДСТАВНИК ЗЕМЉЕ СВЕТСКИХ ШАМПИОНА: Рукометаши Војводине у уторак дочекују Силкеборг

RKV

Šampionu Srbije u drugom kolu „F“ grupe Lige Evrope, gostuje u utorak (20.45 časova)  favorizovani Bjeringbro Silkeborg, predstavnik zemlje svetskih prvaka, kog predvodi Rasmuns Lauge, jedan od najboljih igrača današnjice.

Tim iz Danske startovao je na međunardnoj sceni trijumfom nad španskom La Riohom 34:25, dok je Vojvodina, neprikosnovena na domaćoj sceni, takođe bila ubedljiva u prvom kolu pobedom nad Alkaloidom u Skoplju 31:26.

- Za to smo radili svih ovih godina- kaže Boris Rojević, trener Vojvodine. - Naš klub doveli smo na nivo da nam je cilj ulazak u „Top 16“ fazu Lige Evrope. Stiže nam sjajan tim iz Danske kome ne smemo pretiti, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se nosimo i sa najboljima, što smo videli u pripremnom periodu kada smo savladali tri tima koji igraju Ligu šampiona. Silkeborg je svakako favorit, predvodi ih sjajni Lauge, idu na titulu... međutim, znamo naš put i nameravamo da uz podršku navijača nametnemo našu igru.

Rukometaši Vojvodine su minulog vikenda nastavili svoju nedodirljivu seriju u domaćem prvenstvu, nadigrali Proleter iz Zrenjanina 40:18 (23:9) u utakmici sedmog kola Superlige. To je bila sjajna priprema pred duel sa Dancima, ali i poziv ljubiteljima rukometa. Jer karte za današnju utakmicu sa Bjeringbro Silkeborgom su besplatne. Ipak, da bi se ušlo na tribine „Slane bare“, potrebne su ulaznice koje se mogu trebovati putem društvenih mreža kluba.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)