SAMI SEBE POTOPILI: Vaterpolisti Crvene zvezde u Ligi šampiona izgubili od Jadrana HN posle peteraca - 20:21

Novosti online

19. 10. 2023. u 08:10

SAMI su sebe potopili. Vaterpolisti Crvene zvezde su u trećem kolu grupe C Lige šampiona u Trebinju ispustili 8:5 protiv domaćeg Jadrana iz Herceg Novog, koji ih je u furioznom finišu izborio 8:8 i slavio posle peteraca – 21:20 (2:1, 0:2, 3:3, 3:2 – 13:12). Iste ekipe sastaće se 1. novembra u Beogradu.

САМИ СЕБЕ ПОТОПИЛИ: Ватерполисти Црвене звезде у Лиги шампиона изгубили од Јадрана ХН после петераца - 20:21

FOTO: M. Vukadinović

U tvrdoj utakmici, sa jakim odbranama, crveno-beli su od druge četvrtine diktirali ritam, a kada su golom Semana šest minuta pre kraja poveli sa 8:5 poverovali su da su slomili otpor Novljana i doživeli šok. Domaćin predvođen sjajnim Gardaševićem uspeo je da serijom 3:0 izjednači na 8:8. Istina, crveno-beli su odbranili poslednji napad, a u poslednjoj sekundi poništen je gol Vasića zbog faula.

U penal seriji bolje su se snašli domaćini. Već na početku je šut Basara odbranio Đurović, da bi Mišović uspeo da nadmudri Vukićevića i omogući Zvezdi da produži nadu. Međutim, u 14. seriji Subotić je bio neprecizan i Novljani su osvojili dva slađa boda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije