SLABA POSETA NA STARTU ODBOJKAŠKOG PRVENSTVA: Samo ovolko gledalaca na 11 mečeva Superlige u obe kategorije

Novosti online

09. 10. 2023. u 17:46

KAKO vratiti navijače? Odgovor je koji godinama pokušavaju da pronađu u odbojci. Prema biletnu Superlige na 11 utakmica prvog kola u obe konkurencije bilo je 2.130 gledalaca. Prosek može da popravi duel Crvene zvezde i subotičkog Spartaka, koji se igra u sredu.

СЛАБА ПОСЕТА НА СТАРТУ ОДБОЈКАШКОГ ПРВЕНСТВА: Само оволко гледалаца на 11 мечева Суперлиге у обе категорије

https://liga.ossrb.org

Na pet utakmica muškog prvenstva okupilo se 1.080 navijača. Najviše je bilo na meču Mladi radnik - Ribnica (350), a najmanje na duelu Partizana i Karađorđa, samo 80!

Šest mečeva dama gledalo je 1.050 navijača. Najviše je privukao duel Jedinstvo SP - Železničar (250), a najmanje ih je bilo (100) na utakmicama TENT - Radnički i Inđija - Partizan.

Da publika voli samo mečeve za trofej potvrđuje primer iz Lazarevca, gde je 1.200 ljubitelja odbojke gledao duel finala Superkupa između odbojkašica Jedinstva i Uba, koji je tim iz Stare Pazove dobio sa 3:1.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVET OSTAO ZATEČEN: Evo šta je Aleksander Zverev prvo uradio kada je pobedio Rafaela Nadala na Rolan Garosu