KREĆE TRKA ZA BODOVE: Odbojkaši Ribnice uspešno otvorili novu sezonu

G. ĆIROVIĆ

04. 10. 2023. u 14:00

Pobedom protiv Niša pred svojim navijačima, odbojkaši kraljevačke Ribnice plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije i uspešno otvorili novu sezonu.

КРЕЋЕ ТРКА ЗА БОДОВЕ: Одбојкаши Рибнице успешно отворили нову сезону

G.Šljivić (arhiva)

Predstojećeg vikenda kreće i prvenstvena trka za bodove u okviru „BPŠ Superlige“, a u prvom kolu kraljevački „musketari“ putuju u Požarevac gde će u petak, 6. oktobra, snage odmeriti sa domaćim Mladim Radnikom, starim rivalom sa superligaških parketa.

- Gostovanje u Požarevcu je uvek teško, iskusili smo to mnogo puta na svojoj koži, Mladi Radnik je kvalitetn rival, ali želimo da se nadigravamo i pokušamo da se kući vratimo sa celim plenom – kaže Ivan Todorović, kapiten i najstariji prvotimac Ribnice.

U redovima Kraljevčana koji u sezonu ulaze sa bitno promenjenim sastavom u odnosu na prošlu takmičarsku godinu, ističu da im je prevashodni cilj opstanak i plasman u plej-of, ali i da će znati da iskoriste priliku i za nešto više ako im se bude ukazala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)