UČESTVUJE 100 SPORTISTA IZ 17 ZEMALJA: U Novom Sadu otvoren Svetski sambo kup "Novi Sad 2023"

Lj.P.

23. 09. 2023. u 20:06

ČLAN Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin svečano je otvario Svetski sambo kup „Novi Sad 2023“. Turnir je organizovao Sambo savez Srbije pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.

УЧЕСТВУЈЕ   100 СПОРТИСТА ИЗ 17 ЗЕМАЉА: У Новом Саду отворен Светски самбо  куп Нови Сад 2023

FOTO:Pres služba Grada Novog Sada

 - Velika je čast ponovo biti domaćin ovako velikog i važnog takmičenja, a Novi Sad danas ponovo postaje centar svetskog samboa koji će okupiti brojne mlade i perspektivne takmičare. Novi Sad je poznat kao grad sporta, grad koji neguje sve sportove i sportske discipline i svojom strategijom razvoja sporta podstiče mlade da se bave sportom i nastoji da svugde gde je to moguće stvori još bolje uslove za bavljenje sportom – rekao je Ognjen Cvjetićanin i dodao da će Grad uvek biti veran partner za podršku u realizaciji sportskih manifestacija na svim nivoima.

Na takmičenju koje se održava do nedelje 24. septembra učestvuje 100 sportista iz 17 zemalja, koji se nadmeću u seniorskoj kategoriji za žene i muškarce, kao i u disciplini kombat sambo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!