VOJVODINA UVEK MOTIVIŠE: Rukometaši Radničkog u subotu dočekuju šampiona Srbije

Novosti online

21. 09. 2023. u 13:38

RUKOMETAŠI Vojvodine uvek inspirišu igrače Radničkog. Kragujevčani su spremni da u subotu (18.00) u svojoj dvorani "Jezero" u trećem kolu Superlige pruže maksimum protiv desetostrukog uzastopnog šampiona Srbije. Tradicija je na strani moćnih Novosađani, ali Šumadinci ne pomišljaju da se unapred predaju, već se nadaju da su sposobni da naprave iznenađenje.

ВОЈВОДИНА УВЕК МОТИВИШЕ: Рукометаши Радничког у суботу дочекују шампиона Србије

FOTO: Grad Zrenjanin

- Posle dve vezane pobede u dobrom raspoloženju dočekujemo Vojvodinu. Svesni smo da je to najbolja ekipa u našoj drzavi i da će biti veoma teško pobediti ih. Ali okrećemo se našoj igri i zadovoljni smo startom u prvenstvu i raduje nas forma koja ide uzlaznom putanjom. Pokazali smo da imamo dodatnu energiju na domaćem terenu koju nam pruža naša publika, a to što nam dolazi Vojvodina je motiv više da nastavimo sa dobrim partijama. Želeo bih da pozovem publiku i nadam se da će to biti utakmica za pamćenje - ističe za sajt Radničkog najbolji strelac Superlige Miloš Barudžić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo