DUŠKO BASRAK PREUZEO KIK-BOKS SAVEZ SRBIJE: "Da vratimo ovaj sport na puteve stare slave"

Novosti online

30. 07. 2023. u 18:50

Istaknuti kik-bokser, nekadašnji prvak sveta u profesionalnoj i šampion Evrope u amaterskoj konkurenciji, Duško Basrak, novi je predsednik Kik-boks saveza Srbije, a preuzevši tu funkciju

ДУШКО БАСРАК ПРЕУЗЕО КИК-БОКС САВЕЗ СРБИЈЕ: Да вратимо овај спорт на путеве старе славе

Privatna arhiva

Nakon ostavke prethodnog predsednika, Miodraga Jotića, zakazana je izborna sednica. 

Basrakov protivkandidat bio je Nenad Pagonis, takođe nekadašnji uspešni takmičar.


"Zahvalio bih se svim klubovima koji su mi dali podršku. Ovaj sport je svima nama dao mnogo i došlo je vreme da mu se odužimo. Naš kik boks nalazi se u nezavidnoj situaciji, ali ću sa svojim timom, i Upravnim odborom, pokušati da vratim i Savez i kik boks na puteve stare slave. Pokušaćemo još da ga podignemo. Prvi cilj je, naravno, da omogućimo nesmetan rad Saveza i našim najboljim takmiĉarima stvorimo uslove da se dobro pripreme za  evropsko i svetsko prvenstvo ove godine", istakao je Basrak.


Pored izbora novog predsednika, delegati Skupštine Kik boks saveza Srbije izabrali su i Upravni odbor, u kojem su petorica privrednika, Miloš Štoka, Dušan Linta, Aleksandar Femić, Mladen Jeremić i Ognjen Cvjetićanin. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)