VOJVODINI TREĆI TROFEJ: Novosađani u finalu Kupa Srbije bolji od pančevakog Dinama

Novosti online

11. 06. 2023. u 21:14

RUKOMETAŠI Vojvodine osvojili su triplu krunu. Novosađani su posle titule prvaka Srbije, trijumfa u EHF kupu, vratili u svoje vitrine i pehar Kupa "prof.dr Branislav Pokrajac", pošto su bili bolji od Dinama u dvomeču. Puleni Borisa Rojevića su i pored poraza u revanšu u Pančevu od 31:30 (15:17) slavili, jer su u prvom meču na svom terenu bili mnogo ubedljiviji - 28:22.

ВОЈВОДИНИ ТРЕЋИ ТРОФЕЈ: Новосађани у финалу Купа Србије бољи од панчеваког Динама

Foto: Privatna arhiva

Novosađani su na početku nametnuli svoj ritam, vodili su sa 10:6, 16:13, 21:16, ali su u finišu kod 25:22 povukli ručnu, što su Pančevci iskoristili da preokrenu na 26:25 i na kraju da zabeleže utešnu pobedu.

- Neverovatan osećaj, ova godina je bila fenomenalna. Tri, trofeja, zaista fantastično. Nadali smo se da ćemo da uzeti jedan pehar sigurno, dva eventualbo, ali na kraju biti pobednik i EHF kupa, to i dalje deluje nestvarno. Bila je ovo turbulentna sezona na početku, ali smo zajedništvom, napornim radom, smogli snage da ova sezoa ostane upisana zlatnim slovima u srpskom rukometu - naglasio je kapiten Vojvodine Miljan Vukovljak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024