KVARTET NAPUSTIO VOJVODINU: Novosađani ostali bez četvorice odbojkaša

Novosti online

29. 05. 2023. u 17:32

GUBITAK svih trofeja teško je pao Vojvodini. Novosađani su se već rastali sa četvoricom odbojkaša: Petrom Krsmanovićem, Maksimom Buculjevićem, Radoslavom Parapunovom i Stvanom Simićem.

КВАРТЕТ НАПУСТИО ВОЈВОДИНУ: Новосађани остали без четворице одбојкаша

FOTO: OSS

Čini se da je najemotivniji rastanak sa Simićem, koji je dete Vojvodine i tek u 27. godini odlučio je da se okušao u inostranstvu, u novoj sezoni braniće boje prvaka Bugarske Neftohimika, koji će igrati u Ligi šampiona.

- Teško je bilo doneti odluku posle toliko godina. Vojvodina je moja porodica, druga kuća u koju uvek mogu da se vratim. Žao mi je što idem, ali mislim da je vreme, 27 mi je godina i možda je poslednji momenat. Želim da vidim koliko mogu u inostranstvu. Potpisao sam za sada na godinu dana. Neftohimik će naredne sezone igrati Ligu šampiona, tako da mi i to mnogo znači. Nadam se da ću, pre svega, da budem zdrav, da dobro odigram, pa ćemo videti. Imam vremena dosta i da odmorim i da se pripremim za odlazak u Bugarsku. Još idem na treninge prvog tima Voše - kaže za sajt OK Vojvodina Simić, koji je deo genracije koja je 2015. osvojila Kup izazivača.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina