VOJVODINA KAŽNJENA SA 50.000 DINARA: Dušan Živković, v. d. direktora ARKUS lige, pokrenuo postupak protiv aktera u incidentu

Novosti online

24. 05. 2023. u 11:07

DUŠAN Živković, v. d. direktora ARKUS lige, kaznio je Rukometni klub Vojvodinu sa 50.000 dinara, jer su za vreme prve finalne utakmice u Novom sadu sa tribine gde su bili navijači Partizana bačena na teren četiri prazna i jedan pun tetrapak sa sokom.

ВОЈВОДИНА КАЖЊЕНА СА 50.000 ДИНАРА: Душан Живковић, в. д. директора АРКУС лиге, покренуо поступак против актера у инциденту

Printskrin/RTS

U isto vreme pokrenut je postupak protiv trenera i igrača Vojvodine Borisa Rojevića i Gregora Ocvirka, pomoćnog trenera i igrača Partizana Petra Žujovića i Borisa Radivojevića, kao i klubova, zbog dobijenog plavog kartona.

Oni su automatski suspendovani makar na jednu utakmicu i neće biti akteri večerašnjeg (18.00) drugog finalnog meča između Partizana i Vojvodine. Inače, Novosađani vode u seriji sa 1:0 u pobedama, a prvak je ekipa koja ostvari dve pobede.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POBEDA NA POČETKU EVROPSKOG PRVENSTVA! Srpski bokser Elmir Memić savladao Izraelca