PRESUDILA DVA DETALJA: Vaterpolisti Crvene zvezde nisu uspeli u prvom finalnom meču da iznenade Novi Beograd

S. K.

11. 05. 2023. u 10:48

CRVENA zvezda je dugo odolevala naletima šampiona. Ipak, crveno-beli su popustili u finišu prve finalne utakmice i izgubili od Novog Beograda sa 13:8. Druga utakmica je 17. maja u SC „25. maj – Milan Gale Muškatirović“, a eventualna majstorica 20. u bazenu „Vlaho Orlić“

ПРЕСУДИЛА ДВА ДЕТАЉА: Ватерполисти Црвене звезде нису успели у првом финалном мечу да изненаде Нови Београд

FOTO: M. Vukadinović

- Tri četvrtine smo bili u igri, a onda je, po meni, usledio pad koncetracije u odbrani i napadu koji je uticao da primimo dva laka gola. Prvo smo posle jednog kontrafaula primili gol iz igre, a potom na početku poslednje četvrtine primili gol sa dva metra i mislim da je to presudilo – ističe Dušan Vasić.

Crveno-beli se nadaju da mogu da se revanširaju na svom bazenu:

- Ostaje nam da analiziramo ono što je bilo loše u prvom meču. Znamo da smo primili dosta golova iz igre, da smo imali lošu realizaciju igrača više. Pokušaćemo da za nedelju dana sve to ispravimo da probamo da na našem bazenu izjednačimo u finalnoj seriji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!