UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Bivši svetski prvak ubio dečaka (7) na treningu

Novosti online

02. 05. 2023. u 19:24

Nekadašnji sambo šampion sveta, Mehman Halilov iz Azebrjdžana, nalazi se pred višegodišnjom robijom zbog sumnje da je, kao trener, ubio sedmogodišnjeg dečaka.

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Бивши светски првак убио дечака (7) на тренингу

Foto: Printskrin

On se sumnjiči da je 30. aprila na jednom od treninga bio previše grub prema jednom dečaku koji je izgubio svest od zadobijenih udaraca.

Prebačen je u bolnicu, gde mu je dijagnostifikovan prelom vrata. Potom je dečak i umro.

Tokom istrage utvrđeno je da je Halilov rekao porodici da se dete povredilo usled pada. Odveo ga je u bolnicu bez upozorenja porodice, te ga posao kući. Porodica ga je odmah vratila u bolnicu, ali je dete, nažalost, preminulo.

Halilov je dobio četiri emseca pritvora dok traje istraga, a mediji u Azerbejdžanu ističu da bi mogao da dobije 12 godina robije. Pored toga što je osvojio Svetsko prvenstvo, Halilov ima bronzu i sa Evropskog šampionata i Evropskih igara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)