JAKŠIĆ BRŽI OD SIRENE: Bek Novog Beograda u poslednjoj sekundi doneo bod protiv vaterpolista Juga

S. K.

25. 04. 2023. u 20:57

NIKOLA Jakšić je u poslednjoj sekundi sprečio slavlje vaterpolista Juga. Novi Beograd se još jednom kockao sa Dubrovčanima i zahvaljujući sjajnom beku izbegao je poraz u 12. kolu grupe B Lige šampiona – 11:11 (3:1, 2:4, 4:1, 2:5). Naš prvak u pretposlednjem kolu, 12.maja u Budimpešti igra sa OSC.

ЈАКШИЋ БРЖИ ОД СИРЕНЕ: Бек Новог Београда у последњој секунди донео бод против ватерполиста Југа

FOTO: AP

Novobeograđani su i večeras igrali od sjaja do očaja. Počeli su odlično, poveli sa 3:0 i činilo se da „gosparima“ nema spasa. Ali, puleni Živka Gocića su ubrzo ušli u kontraritam i dopustili domaćinu da u poslednjem minutu druge četvrtine izjednači na 5:5.

Opet je u trećoj četvrtini zablistao Novi Beograd, raspucao se Strahinja Rašović i na semaforu je bilo 6:9. A onda je u poslednjih osam minuta usledio pad u igri tima sa „11.aprila“. Domaćin je brzo izjednačio na 9:9, a 22 sekunde pre kraja Franko Lazić je pogodio za prvo vođstvo Juga – 11:10. Srećom, Jakšić je bio brži od sirene i doneo je bod.

JUG - NOVI BEOGRAD 11:11

BAZEN: „Gruž“ u Dubrovniku. Gledalaca: 1.000. Sudije: Buh (Španija) i Ome (Nemačka). Igrač više: Jug 10 (5), Novi Beograd 11 (6). Peterci: Jug 1 (1).

JUG: Popadić (11 odbrana), Mozara, Fatović 2, Zvono, Joković 3 (1), Vukojević 1, Biljaka 1, Lazić 2, Kržić, Kakaris 1, Grgurević, Žuvela 1, Jurišić.

NOVI BEOGRAD: Filipović (5 odbrana), Strahinja Rašović 4, Šušiašvili 1, Granados 2, Vučinić, Pijetlović, Drašović, Jakšić 1,Perković, Vlahopulos 2, Skumpakis 1, Martinović, Žoao Pedro.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)