TRAŽIMO NAČIN DA SE POBOLJŠAMO: Šef Mercedesa najavljuje promene i izmenjen bolid

S. R.

14. 03. 2023. u 17:56

KONCEPT Merdecesa bez prevelikih bokova, nastavlja da bude promašaj. "Crne strele", u prvoj trci prvenstva Formule 1, bili su daleko od Red Bula, a prema rečima direktora ekipe Tota Volfa, pokušavaće da "otključaju" potencijal bolida u skorije vreme.

ТРАЖИМО НАЧИН ДА СЕ ПОБОЉШАМО: Шеф Мерцедеса најављује промене и измењен болид

FOTO: Tanjug/AP

- S obzirom na razliku koja se stvorila u šampionatu, naravno da razmatramo radikalne promene, ali to su promene kojima je potrebno vremena da bi postale rešenje prevashodno u aero tunelu i to ne može da se dogodi preko noći. I dalje tražimo gde možemo da poboljšamo bolid, tražimo potencijal za razvoj i tek nakon nekoliko trka promene će biti vidljive - izjavio je Toto Volf.

Potom je nastavio:

- Sve u svemu čeka nas mnogo posla, jer je jasno da moramo da popravimo stvari koje ne valjaju i razlika u performansama je velika i čini se da će nastaviti da se povećava. Naš tempo nikako nije dobar, a naporno radimo kako bismo shvatili šta možemo da popravimo u bliskoj budućnosti, a onda i nešto dugoročnije kako bismo bili sve bolji - najavio je prvi čovek Mercedesa.

Inače po kuluarima "najbržeg karavana na svetu" šuška se da bi nemački tim na trci u Bakuu krajem aprila mogli da predstave skroz drugačiji bolid koji bi bio približniji onom koji trenutno ima Red Bul.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri