NOVI BEOGRAD POTOPIO JADRAN: Naš prvak u petak sa vaterpolistima Juga odlučuje o prvom mestu Regionalne lige

S. K.

23. 02. 2023. u 20:26

ZAGREVANjE za Jug. Vaterpolisti Novog Beograda su na startu turnira Regionalne lige u Dubrovniku teže nego što su očekivali savladali Jadran iz Herceg Novog – 13:10 (4:1, 3:2, 2:5, 4:2). Prvak Srbija u petak (18.45) igra odlučujući meč za prvo mesto sa domaćim Jugom. Podsetimo, prva pozicija donosi organizaciju završnog turnira.

НОВИ БЕОГРАД ПОТОПИО ЈАДРАН: Наш првак у петак са ватерполистима Југа одлучује о првом месту Регионалне лиге

M. Vukadinović

Puleni Živka Gocića krenuli su žestoko, poveli sa 4:0, vodili sa 6:2, 7:3, kada su se u trećoj četvrtini razigrali Novljana i izjednačili na 8:8. Prednost je vratio Duško Pijetlović, uvećao je na plus dva Dušan Mandić, ali se igrači Jadrana nisu predavali sve do 10:11. U finišu su Mandić i drugovi slomili otpor žilavom rivalu.

Golove za Novi Beograd postigli su: Strahinja Rašović 4, Mandić 2, Perković 2, Pijetlović 1, Drašović 1,Jakšić 1, Vlahupolus 1 i Skumpakis 1. Najefikasniji kod Novaljana bio je Danilo Radović sa tri gola.

Ostali rezultati u Dubrovniku: Mladost – Primorac 12:11,Jug – Šabac 14:9.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića