"TRČANJE" I PREKO VIBERA: Beogradski maraton je na programu 23. aprila

S. O.

08. 02. 2023. u 14:00

SRPSKA atletska svetkovina - Beogradski maraton, ubuduće će moći da se prati i preko Vibera, pošto je svečano potpisan Protokol o strateškom partnerstvu sa jednom od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka - Rakuten Viber.

ТРЧАЊЕ И ПРЕКО ВИБЕРА: Београдски маратон је на програму 23. априла

Foto: Beogradski maraton

Beogradski maraton je ovim potezom postao jedna od malobrojnih trka u svetu koja će kroz sveobuhvatnu saradnju sa Viberom otvoriti najsavremenije kanale komunikacije i interakcije sa globalnom trkačkom zajednicom i onima koji je prate na Platformi koja okuplja više od milijardu aktivnih korisnika širom planete.

Do 23. aprila, kada se održava 36. Beogradski maraton, biće osnovan poseban Viber kanal Beogradskog maratona, na kome će svi ljubitelji trčanja i zdravog načina života moći da saznaju važne informacije o trkama u organizaciji BG maratona i svemu što je vezano za bavljenje fizičkom aktivnošću, pravilnim pripremama, ishrani i oporavku - kao i brojnim drugim temama od interesa za trkačku zajednicu i one koji je prate i podržavaju.

- Izuzetna mi je čast što ispred Beogradskog maratona imam priliku da potpišem Protokol o strateškom partnerstvu sa jednom od najvećih kompanija iz oblasti komunikacija - kompanijom Rakuten Viber. Sa velikim uzbuđenjem iščekujemo okupljanje Viber trkačke zajednice, razmenu informacija. U narednom periodu ćemo, takođe, predstaviti i tematske Viber stikere i AR Objektive posvećene Beogradskom maratonu i svim aspektima koji ovaj događaj od nacionalnog interesa i destinaciju čine prepoznatljivom i omiljenom na svim meridijanima, a koje će Viberovi korisnici moći besplatno da preuzmu, dele sa prijateljima, trkačima i čine ambijent u kome će se komunicirati o Maratonu još zabavnijim i sadržajnijim - izjavio je Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona.BONUS

VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)