SKANDAL: Konor MekGregor pretukao komšinicu! Nesrećna žena jedva spasila živu glavu od Irca

Novosti online

25. 01. 2023. u 18:28

IRSKA MMA zvezda Konor MekGregor (34) ponovo se našao u problemu sa zakonom, a kontroverzni borac ovog puta je optužen za prebijanje žene tokom odmora na Ibici.

СКАНДАЛ: Конор МекГрегор претукао комшиницу! Несрећна жена једва спасила живу главу од Ирца

Foto: AP

On je u proteklih nekoliko godina imao ozbiljne probleme sa zakonom. Tukao je većinom one koji ne mogu da mu pariraju, a poslednja žrtva bila je proteklog leta njegova komšinica i poznanica.

Irac je sredinom jula slavio svoj 34. rođendan u jednom noćnom klubu na Ibici. Tu je ugledao 42-godišnjakinju koju je prepoznao iz svog komšiluka u Irskoj i pozvao ju je u svoj VIP deo.

Nakon toga usledio je i poziv na jahtu, gde je slavlje nastavljeno. Žena je prihvatila, ali potom je upoznala onu brutalnu stranu irske MMA zvezde.

Ultima Hora donosi detalje koji jasno pokazuju da Konor MekGregor nije baš normalan tip.

- MekGregor je iznenada postao agresivan prema njegovoj bivšoj komšinici i to nakon što su se provodili cele noći. Njegovo ponašanje se potpuno promenilo, potpuno je poludeo - piše Ultima Hora i nastavlja:

- Vređao je, a zatim je udario u stomak i u lice. Nakon što je pala, skočio je na nju i počeo da viče: 'Ugušću te u vodi! Šta ti misliš ko si? - vrištao je pobesneli MMA borac.

Nije se tu završilo. Nesrećna žena je spašavala živu glavu od Irca.

- Žena je bila toliko uplašena da je skočila sa jahte u vodu kako bi pobegla. Ubrzo je spasila obalska straža. Ona je potom u policiji podnela prijavu protiv Konora MekGregora.

Ubrzo je žena promenila priču. Bila je toliko uplašena da više nije spominjala MelGregora kao nasilnika koji ju je napao.

- Kasnije je rekla istražiteljima da je nije napao MekGregor i da samo želi da ide kući. To je zaustavilo istragu, ali je ona potom nastavljen nakon što je žrtva u Irskoj ipak odlučila da podigne tužbu.

- On je kriminalac. Morala sam da pobegnem jer sam mislila da će me ubiti. Ne mogu da verujem da je to učinio. Mislim da bi me ubio da nisam pobegla - priča 42-godišnja žena.

Oglasili su se i advokati Konora MekGregora. Tvrde da nikakvog napada nije bilo.

- Gospodin MekGregor odbacuje sve optužbe koje dolaze od njegove gošće na jahti - kratka je poruka koju su poslali.

Podsetimo, legendarni MMA borac je prethodne godine na crvenom tepihu napao muzičara čuvene grupe "Mašin gan", zatim je razbio nos italijanskom muzičaru Frančesku Faćinetiju, da bi potom bio optužen i za seksualni napad u procesu koji je pokrenut 2022. godine.

Ranije je takođe napadao obične građane, dok u oktagonu već godinama nije dobio ozbiljnog borca. Ipak, još uvek najavljuje veliki povratak i napade na titule.

Irac je u profesionalnoj MMA karijeri koja je odavno u velikom padu odradio 28 borbi i ima učinak od 22 pobede i šest poraza.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili