PORAZ ZVEZDE OD LUDOGORECA: Crveno-beli izgubili u najjačoj proveri na pripremama, sjajan debi Viga (FOTO)

Novosti online

25. 01. 2023. u 16:52

FUDBALERI Crvene zvezde doživeli su prvi poraz na pripremama u Antaliji. Crveno-beli su izgubili od Ludogoreca sa 3:2, a sjajan debi imao je Aleks Vigo.

ПОРАЗ ЗВЕЗДЕ ОД ЛУДОГОРЕЦА: Црвено-бели изгубили у најјачој провери на припремама, сјајан деби Вига (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Argentinac je dobio priliku da zaigra u drugih 45 minuta i u samoj završnici utakmice uspeo je da postigne gol i posle odličnog prodora po desnoj strani.

Loše prvo poluvreme odigrao je šampion Srbije i trener Miloš Milojević moraće da koriguje neke stvari u igri, jer je nastavak prvenstva iza ugla.

Odbrana na današnjem meču nije bila na dobrom nivou i prvak Bugarske je to znao da kazni i iskoristio je prilike koje su mu se ukazale. Ono što takođe može da brine sve navijače Zvezde, ali i ljude u stručnom štabu je to što je ekipa sve pogotke primila u prvom poluvremenu.

Golove za Ludogorec postigli su Igor Tijago koji se dva puta upisao u strelce i Tekpetej. Rezultat je mogao da bude i ubedljivi da Milan Borjan u par situacija nije bio na visini zadatka.

Crveno-beli su ovaj meč počeli u sledećem sastavu:

Borjan - L. Nikolić, Eraković, Milunović, Azarov - Mijailović, Kanga - Bukari, Ivanić, Mitrović - Pešić.

Ipak, uspela je Zvezda koliko toliko da popravi utisak u finišu utakmice. Napravio je Milojević određene promene i igrači koji su ušli na teren uneli su malo živosti u igru kluba sa "Marakane".

Rezultat je u 75. minutu smanjio Mirko Ivanić koji je dobio dobru loptu od Usmana Bukarija i nije mu bilo teško da pogodi gol rivala.

Zvezda poslednju utakmicu na pripremama igra u petak protiv Austrije Lustenau, a prvi rival u drugom delu sezone biće Vojvodina. Taj susret na programu je 4. februara na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju