"SRAMI SE, BALAVČE JEDAN": Oglasio se nekadašnji legendarni rukometaš i osuo drvlje i kamenje

Novosti online

20. 01. 2023. u 09:38

Rukometni spektakl između Hrvatske i Danske (32:32) ostao je u senci sukoba dvojice igrača.

СРАМИ СЕ, БАЛАВЧЕ ЈЕДАН: Огласио се некадашњи легендарни рукометаш и осуо дрвље и камење

FOTO: D. Pozderović

Meč je obeležio duel Domagoja Duvnjaka i Matijasa Gidsela koji je podigao veliku prašinu u javnosti. Naime, nakon jednog grubog starta Duvnjaka na samom početku utakmice, Gidsel je ostao na parketu pa su u teren odmah utrčali fizioterapeut i lekar.

Duvnjak se odmah izvinio, a kada mu je pružio ruku, Gidsel je to odbio, uveren da ga je Hrvat namerno pokušao povrediti.

"Nikad u karijeri nisam prošao nešto ovakvo iako je ponekad znalo biti poprilično divlje. Znate, ovo nije prvi put da sam u takvoj situaciji s njim, on to radi svesno. To nije rukomet, bio je to udarac šakom u glavu! Hrvatima su dopuštene neke divlje stvari", rekao je Gidsel.

S druge strane, Gidselovo odbijanje ruke je naljutilo neke rukometne legende sa ovih prostora.

"Utakmica je bila predivna, bolju nismo mogli poželeti, ali sve mi je uspeo pokvariti onaj Gidsel. Taj mali miš uništio mi je utakmicu. Ruku ti pruža Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih u istoriji, a ti, jadniče jadni, ne želiš prihvatiti izvinjenje. Ne zanima me kakav je igrač i je li bio MVP ovoga ili onoga, nikad taj miš neće biti ni senka Duvnjaka. Ovo je rukomet, grub i kontaktni sport, nakon faula ti sportski prilazi legenda, a ti mu odbijaš dati ruku. Srami se, balavče jedan, ima da tu ruku ne pereš mesec dana kad ti je Duvnjak pruža. Hajde da je to napravio nekome od mojih Iranaca, bez da potcenjujem Irance, ali tako je postupio prema legendi rukometa. Bolje da vam ne kažem kako bi se proveo neko od mojih igrača da je to uradio", rekao je Veselin Vujović.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona