SRPKINJE JURE SVETSKU KRUNU: Tijana Bošković i Maja Ognjenović predvode Ezačibaši na klupskom SP u Antaliji

S. K.

13. 12. 2022. u 13:09

SRPKINjE jure svetsku krunu. U Antaliji danas počinje klupsko SP, a Ezačibaši predvođen Tijanom Bošković i Majom Ognjenović želi da ponovi uspeh iz 2015. i 2016, kada su osvojile titulu. Pre šest godina u Manili Boškovićeva je bila i najbolja igračica turnira.

СРПКИЊЕ ЈУРЕ СВЕТСКУ КРУНУ: Тијана Бошковић и Маја Огњеновић предводе Езачибаши на клупском СП у Анталији

FOTO: M. Vukadinović

Titulu brani Vakifbanka, a jedan od favorita je i italijanski Koneljano, koji vodi selektor Srbije Danijele Santareli. Na klupi Kuanjiša Petropavlovsk iz Kazahstana sedi Darko Dobreskov.

U grupi A sutra (14.30) se sastaju Ezačibaši - Dentil Praja (Brazil). U četvrtak (14.30) igraju Imoko Koneljano i Dentil Praja, a u petak (14.00) Ezačibaši i Koneljano.

U grupi B sutra (17.30) se sastaju Vakifbank i Kuanjiš. U četvrtak (18.00) Vakifbanka igra sa brazilskim Minasom, a u petak (17.00) odmeravaju snage Minas - Kuanjiš.

Polufinale je u subotu, a u nedelju finale od 14.00 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju