ISTORIJSKI USPEH DŽUDISTA PROLETERA: Klub iz Zrenjanina osvojio treće mesto u Srbiji

B. G.

29. 11. 2022. u 19:42

DžUDISTI zrenjaninskog Proletera, ostvarili su najveći uspeh u istoriji, osvajanjem trećeg mesta u Super ligi Srbije, i to u obe konkurencije, ženskoj i muškoj.

ИСТОРИЈСКИ УСПЕХ ЏУДИСТА ПРОЛЕТЕРА: Клуб из Зрењанина освојио треће место у Србији

FOTO: A. Đorović

Tim povodom, ekipu predvođenu trenerom Tomislavom Kohajmom, u sastavu Mateja Dakić, Ilija Ciganović, Dušan Sarić, Milan Bulaja, Miloš Mijanović, Bojana Savić, Sara Jocić, Dunja Mladenović, Kristina Kulundžić, Valentina Gagić i Katarina Orlović, u svom kabinetu u Gradskoj kući u Zrenjaninu, primio je gradonačelnik Simo Salapura i čestitajući im na velikom uspehu, poželeo nove trofeje i odličja.

Džudisti Proletera u Super ligi Srbije, u muškoj konkurenciji, u kojoj je učestvovalo 12 ekipa, savladali su novosadske ekipe Borac i Slavija, u četvrtfinalu su bili bolji od Rakovice, u polufinalu izgubili od Omladinskog džudo kluba Beograd, dok su u borbi za bronzu savladali Partizan iz Kikinde, rezultatom 4:1.

U ženskoj konkurenciji, džudiskinje Proletera u borbi za bronzu bile su bolje od beogradskog Voždovca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju