"UGASITE SVETLO KO POSLEDNJI IZAĐE": Heroina sa Olimpijskih igara iz Tokija neće više nastupati za Srbiju

Novosti online

11. 10. 2022. u 14:02

Nina Radovanović je bila jedno od imena koje je oduševilo naciju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Hrabro se borila naša takmičarka, koja je bila prva predstavnica Srbije u istoriji u boksu, došla je na korak od medalje, ali je zaustavljena u četvrtfinalu.

УГАСИТЕ СВЕТЛО КО ПОСЛЕДЊИ ИЗАЂЕ: Хероина са Олимпијских игара из Токија неће више наступати за Србију

Foto: "Novosti"

Obećavala je posle toga medalju Srbiji u Parizu na Olimpijskim igrama 2024. godine, ali kako sada stvari stoje, velike su šanse da je više nećemo gledati kako brani naše boje, već možda neke druge reprezentacije.

Naime, Nina je na svom Instagram nalogu napisala da je dobila zvanično obaveštenje da odlukom selektora nije predstavnik Srbije na Evropskom prvenstvu i da tu zatvara svoju saradnju sa Bokserskim savezom Srbije.

- Samo da obavestim sve ljude koji su se interesovali šta se događa, da sam danas zvanično obaveštena da nisam predstavnik Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu i da je to odlučio selektor. Tu bih svoju saradnju sa Bokserskim savezom Srbije zatvorila i nastavila dalje - poručila je Nina.

Ona je već nekoliko dana ranije najavila ovakvu mogućnost, kada je u medijima saznala da neće biti na spisku reprezentacije Srbije.

- Ugasite svetlo ko poslednji izađe! Znam da ovo nije senzacija u moru mnogo gorih vesti u zemlji, ali eto, nije loše znati da Srbija vrvi od perspektivnih olimpijaca, boksera i bokserki. Struka je kroz institucije odlučila da će im jedan manje-više biti neosetan da se bori za drugu državu... ako je tako, tu nema mesta za diskusije. Živela Srbija - napisala je Nina pre nekoliko dana.

FOTO: Tanjug

 

Evropsko prvenstvo u boksu za žene održava se u Budvi od 11. do 23. oktobra.

Bonus video: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu