ŽELIM ISKORAK U RADU: Žikica Milosavljević nada se da će rukometaši Radničkog igrati bolje u novoj sezoni

Novosti online

31. 08. 2022. u 12:30

NOVI izazov za Žikicu Milosavljevića. Proslavljeni rukometaš posle epizode u Crvenoj zvezdi, sa puno elana je preuzeo kormilo Radničkog svestan da će biti teško ponoviti rezultata iz prošle sezone. Ali želi i da donese nešto novo Kragujevčanima.

ЖЕЛИМ ИСКОРАК У РАДУ: Жикица Милосављевић нада се да ће рукометаши Радничког играти боље у новој сезони

FOTO: RSS

- Moja želja je da napravimo iskorak u odnosu na prošlu sezonu, ali kada to kažem ne mislim na konačan plasman na tabeli, već u drugačijem radu, pristupu i ideji koju je dosada imao Radnički. To će biti izuzetno teško, jer je moj prethodnik Teodorović napravio veliki uspeh, osvajanjem trećeg mesta u prošloj sezoni. Došao sam ovde sa velikim ambicijama i nadam se da ćemo biti makar među četiri najbolja kluba. Znam da će biti teško, jer je promenjen sistem takmičenja, a i liga je mnogo jača nego prošle godine. Gotovo sve ekipe su se pojačale i konkurencija će biti mnogo ozbiljnija - ističe za sajt ARKUS lige legendarni Milosavljević.

Kragujevčane očekuje i evropski ispit, jer u prvom kolu Evrokupa 10. septembra u Pragu i nedelju dana kasnije u Kragujevcu igraju sa slavnom Duklom.

- Imaju veći budžet nego bilo koja ekipa u Srbiji, imaju par čeških reprezentativaca i dvomeč neće biti nimalo lako. Pokušaćemo tamo da ostvarimo što bolji rezultat, a onda da u revanšu pred svojim navijačima učinimo sve da izborimo drugu rundu - kaže Milosavljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)