DA LI BI MU OVO REKAO U LICE? Brutalne uvrede na račun legendarnog Majka Tajsona

Novosti online

30. 08. 2022. u 15:00

JEDAN od najpoznatijih promotera u svetu boksa Frenk Voren kritikovao je bivšu boksersku zvezdu Majka Tajsona i nazvao ga "strašnim manipulativnim siledžijom".

ДА ЛИ БИ МУ ОВО РЕКАО У ЛИЦЕ? Бруталне увреде на рачун легендарног Мајка Тајсона

FOTO: EPA

Voren, legendarni promoter i bokserski menadžer, bio je odgovoran za promovisanje Tajsonovih borbi u Britaniji.

Nakon što je Diznijev servis Hulu za striming prošle nedelje pokrenuo novu seriju pod nazivom "Majk", koja prikazuje Tajsonov život, Voren je bio oštar u svojoj oceni legendarnog boksera.


- On je strašan manipulativni siledžija. Ali od boraca koje nije uspeo da uplaši je gubio mečeve. Svi borci koje je Tajson pobedio bili su uplašeni. Međutim, ako ne može da te zastraši, to je za njega kraj - rekao je Voren za "Gardijan".

On je potom nastavio sa kritikama.


- On je upečatljiv lik, i on je jedan od onih momaka koji vas navedu da osetite da je pogrešno shvaćen, ali kada mu poverujete, on postaje ono što jeste, a to je nasilnik i ženomrzac. Veoma je homofobičan kada nekoga psuje ili viče na njih - istakao je bokserski menadžer.

Tajson, koji je karijeru završio sa rekordom od 50 pobeda i šest poraza, više puta je bio svetski šampion, ali Voren je kritikovao njegov stav i veruje da je Tajson mogao da bude još bolji.

- Bio je neverovatno uzbudljiv borac – preteći, razarajući – ali to je trajalo veoma kratko, a onda je samo prekinuo svoju karijeru. Nije živeo život kakav je trebalo da vodi. Mogao bi da sediš sa njim sada i pomislio bi da je taj tip potpuno pogrešno shvaćen, da je on dobar momak. Ali, kažem vam, on je veoma manipulativan - zaključio je Voren.


BONUS VIDEO: Novak Đoković i Željko Obradović zajedno bodre "orlove"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)