VESELO NA NOVOM BEOGRADU! Milanović: Hvala Bogu na prilici; Pijetlović: Ovo je istorija

Tanjug

04. 04. 2022. u 09:53

PRESREĆAN sam što mi je Bog dao priliku da budem deo ove ekipe. Želim da se zahvalim upravi koja nam je obezbedila sjajne uslove, rekao je trener vaterpolista Novog Beograda Igor Milanović posle osvajanja regionalne lige, prvog trofeja u klupskoj istoriji.

ВЕСЕЛО НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Милановић: Хвала Богу на прилици; Пијетловић: Ово је историја

FOTO: N. Paraušić

Novobeograđani su u finalu slavili 14:11 protiv Jadrana iz Splita.

- Direktor kluba Đorđe Pejčić i sportski direktor Slobodan Soro bili su svaki dan sa nama. Hvala i mojim pomoćnicima Aci Bakiću i Đorđu Filipoviću, koji su mi mnogo pomogli, a na kraju, kao desert, zahvaljujem svojim igračima. Ovo nije bilo lako osvojiti. Ne želim da pričam o povredama i problemima koje smo imali. Od srca čestitam momcima koji su sve ovo izneli - konstatovao je Milanović.

Najbolji igrač (MVP) turnira Duško Pijetlović rekao je da je činjenica da je ekipa kvalitetnija od Jadrana, ali da svako finale nosi određenu težinu i odgovornost.

- Najbitnije je da smo mi drugu utakmicu zaredom odbranu odigrali kako treba, što nam daje neku sigurnost za budućnost, jer nam tek slede ozbiljni dueli u Ligi šampiona i u plej-ofu Superlige Srbije. U domaćem prvenstvu će sigurno biti velika tenzija, igraće se na tri dobijene utakmice i biće mnogo veći napor - istakao je Pijetlović.

Kapiten Dušan Mandić rekao je da je prvi trofej od osnivanja kluba delo i prethodnih trenera Vladimira Vujasinovića i Dejana Jovovića, kao i sadašnjeg Igora Milanovića.

- Ovo nam je trebalo, imali smo kiks u Kupu, tako da smo se sad afirmisali kako treba. Proslavićemo ovaj istorijski uspeh kako dolikuje - poručio je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!