VOJVODINA UMIRILA RADNIČKI: Novosađani ostvarili važnu pobedu u borbi za što bolju poziciju pred plej-of u odbojci

S. K.

24. 02. 2022. u 12:27

ŠAMPION je "ukrotio" Šumadince. Odbojkaši Vojvodine NS seme ostvarili su veoma važnu pobedu protiv Radničkog (3:0 - 28:26, 28:26m 25:23) u borbi za što bolju startnu poziciju pred plej-of BPŠ Superlige.

ВОЈВОДИНА УМИРИЛА РАДНИЧКИ: Новосађани остварили важну победу у борби за што бољу позицију пред плеј-оф у одбојци

FOTO: OSS

- Pokazali smo u ovoj utakmici da možemo da igramo kao tim, gde smo svi posvećeni samo jednom cilju, a to je pobeda. U teškim momentima koji su bili u sva tri seta smo pokazali svoju snagu i svoj kvalitet. Meč je bio težak, i ono što se meni svidelo to je naša igra poen za poen. U trenucima kada je Radnički vodio, bili smo smireni i skoncentrisani da uradimo ono što je potrebno da bi osvajali setove. Kada se podvuče crta, jedna dobra utakmica i timska pobeda - ističe trener Novosađana Slobodan Boškan.

Primač Radničkog Lazar Koprivica priznao je da imaju veliki problem kako da okončaju set u svoju korist:

- Mi smo se borili, očigledno imamo neki problem da ne možemo da završimo set. Moramo da vidimo gde nam je problem i da poradimo na tome. Ostaje još jedno kolo i dolazi ono najvažnije - plej-of. Pokazalo se ove godine da nema nekog izrazitog favorita, tako da pozicija na tabeli nije toliko presudna, moraćemo da budemo na najvećem mogućem nivou da bismo dogurali daleko.

Novosađani u nedelju igraju veoma važan meč u Kraljevu sa Ribnicom, dok Kragujevčani istog dana dočekuju Partizan Sokerbet.

Tabela posle 17. kola: C. zvezda 13 pobeda, Vojvodina 12, Partizan 12, Spartak SU 12, Ribnica 11, Radnički 11, Ml. radnik 5, Takovo 4, Spartak Ljig 4, Niš 1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POBEDA NA POČETKU EVROPSKOG PRVENSTVA! Srpski bokser Elmir Memić savladao Izraelca