MOTIKA PREDSTAVLJEN: "Nisam imao dilemu, Zvezda je najveća"

Novosti online

04. 02. 2022. u 13:46

BISER evropskog fudbala Nemanja Motika pre dva dana potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a danas je zvanično predstavljen u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“.

МОТИКА ПРЕДСТАВЉЕН: Нисам имао дилему, Звезда је највећа

FOTO: FK Crvena zvezda

Motika nije mogao da sakrije oduševljenje zbog dolaska u voljeni klub.

- Imao sam više ponuda drugih klubova, ali kada je stigla Zvezdina, nisam razmišljao. Potrudio sam se da dođem u Zvezdu, veliki klub, sa ogromnom istorijom. Nije bilo dileme - rekao je Motika na početku predstavljanja.

Poznato je da je Motika veliki navijač Crvene zvezde.

- Od malena sam zvezdaš, tata Boriša mi je to preneo. Bio sam simpatizer Piksija. Brat i ja smo zajedno, sledeći korak idemo zajedno... Videćemo kako će sad da ide. Ovde je nekoliko nedelja, pričao mi je o Zvezdi sve najbolje.

Ispričao je i dogodovštinu sa Markom Marinom.

- Marin je veliko ime. Slučajno sam ga sreo na aerodromu u Minhenu. Pričali smo i sve najbolje mi je rekao o Zvezdi. Da veruje u mene, da zna moje kvalitete i da sam izabrao najbolje.

Uporedio je Bajern i Crvenu zvezdu.

- Svi znaju šta je Bajern, ako nije najveći klub, isto kao Zvezda, za mene jedna od najvećih. Ima toliko trofeja. Zahvalan sam klubu na šansi - rekao je Motika, koji je objasnio da se najbolje snalazi na poziciji levog krila.

Kako kaže, još uvek nije obavio razgovor sa trenerom Dejanom Stankovićem.

- Još nisam imao priliku da razgovaram sa njim, ali uskoro ćemo imati - zaključio je novi napadač crveno-belih koji je zadužio dres sa brojem 17.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice