IGOR KOLAKOVIĆ IZABRAO POMOĆNIKE: Janić i Brđović u stručnom štabu

Tanjug

01. 02. 2022. u 11:51

SELEKTOR odbojkaša Srbije Igor Kolaković saopštio je imena saradnika u stručnom štabu u kojem su Dragan Kobiljski, Bojan Janić i Ivica Jevtić.

ИГОР КОЛАКОВИЋ ИЗАБРАО ПОМОЋНИКЕ: Јанић и Брђовић у стручном штабу

Foto: N.Skenderija

Danijel Mišić je kondicioni trener, statističari su Đorđe Pejić i Marko Krtinić, Siniša Mladenović i Borko Stojković su fizioterapeuti, a Aleksa Brđović je tim menadžer.

Odbojkaši Srbije će u 2022. igrati u Ligi nacija, od 7. do 24. jula.

Potom "orlove" čeka nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji koje je na programu od 26. avgusta do 11. septembra.

BONUS VIDEO: Beogradska Arena poprima novi izgled pred Svetsko prvenstvo u atletici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu